Programma Acquisitie Academie

Met focus naar een stabiele stroom opdrachten

Dit programma is voor jou als je...

> ... goed bent in je vak, en verlangt naar een stabiele stroom mooie opdrachten.

> ... behoefte hebt aan een 'reisplan' met 1-op-1 persoonlijke begeleiding

> ... bij de juiste opdrachtgevers aan tafel wilt komen en blijven.

> ... geen gladde trucjes wilt leren maar juist jouw eigen commerciële stem wilt vinden.

> ... zelf praktisch aan de slag wilt gaan met de kennis en vaardigheden die ik jou te bieden heb.

Wat levert dit programma jou op?

> De rust dat je over alle kennis en vaardigheden beschikt om ontspannen toffe opdrachten binnen te halen.

> Je bent af van van je twijfels of jij het in je hebt om jouw bedrijf tot een succes te maken terwijl je leuk werk doet.

> Overzicht in het acquisitieproces en controle in samenwerkinggesprekken.

> Vanuit jouw werkplezier potentiële opdrachtgevers vinden bij jouw 'beste' opdrachten.

Over dit begeleide programma

Samen op reis...

Dit is actief leren! Niet in een zaaltje theorie sponsen, een rollenspel en het dan verder zelf uitzoeken. Ik begeleid je gedurende het programma intensief en leer je alles wat jij nodig hebt om succesvol te worden in acquisitie: de strategie, de vaardigheden én een zelfverzekerde mindset. Zodat jij straks een stabiele stroom aan mooie opdrachten hebt.

Leren wanneer je wil

Je ontvangt, zes weken lang, elke week trainingsmateriaal van een module, bestaande uit video's en een werkboek. Het lesmateriaal is 100% online en 24/7 toegankelijk. Je bepaalt dus zelf wanneer je met het lesmateriaal aan de slag gaat. Wel zo fijn als zelfstandig ondernemer toch? Ik begeleid je elke week persoonlijk en help je op weg als je vastloopt of vragen hebt.

Resultaat door focus

Je past het geleerde direct toe in jouw praktijk. In elke module ga je namelijk zelf aan de slag met challenges die zorgen voor direct resultaat. Motiverender kan bijna niet! De zes één-op-één coachingsessies van een uur zorgen voor persoonlijke focus en zijn het vliegwiel op jouw leerproces.

Module 1
Jouw beste aanbod

Je leert wat acquisitie nou eigenlijk is en je leert de zes stappen van elk acquisitieproces kennen. Zo heb je overzicht en voel jij je niet meer verdwaald. Je neemt afscheid van het ‘ja, maar…’ over wat je te bieden hebt en ontwikkelt jouw eigen gunfactor. Dienstverlening waar jouw ogen van gaan glimmen en hoe je dat op een authentieke manier overbrengt.
Geen pitch, maar plezier

Module 2
Jouw beste klant

Je ontdekt wie concreet jouw beste klanten zijn. Focus op de juiste personen maakt jouw commerciële inzet effectief en efficiënt. Geen taak op je to-do list maar een vaardigheid die altijd 'aan' staat. Jij zorgt er zelf voor dat je welkom bent bij jouw klant. Je maakt gerichte keuzes aan wie je jouw kostbare energie besteedt en werkt vanuit een andere overtuiging:
Die ander zit wél op jou te wachten.

Module 3
Aan tafel komen

Hoe kom je aan tafel bij een potentiële klant? Om plankenkoorts te overwinnen, leer je herkennen wanneer het OK is om op iemand af te stappen. En je leert hoe je dat precies doet. Wat zeg ik en wanneer? Zonder dat het opdringerig of ongecontroleerd voelt. Je leert valkuilen vermijden en weet wanneer het wel én wanneer het juist niet zinvol is om die vervolgafspraak te maken.
Echte connectie maken.

Module 4
Excellent verbinden

In de advieswereld komt een samenwerking alleen tot stand als jouw antwoord past op de vraag van de ander. Door je zintuigen te gebruiken, leer je in zakelijke gesprekken een kansrijke samenwerking herkennen en daar op in te spelen. Na deze module weet jij waarop te letten, welke vragen je moet stellen, en wanneer te luisteren. Je maakt excellent verbinding met je potentiële klant.
Niet óf jullie gaan samenwerken, maar hóe.

Module 5
Tevreden opdrachtgevers

Goede afspraken zijn de basis voor leuk werk en tevreden opdrachtgevers. In deze module leer je waarom en welke elementen van belang zijn bij het maken van een offerte. Je leert strategieën die je kunt inzetten om beter om te gaan met onzekerheden en het managen - en vervolgens waarmaken - van verwachtingen. Je leert hoe jij een offerte schrijft waar een handtekening onder komt.
Goede afspraken maken.

Module 6
Betaalde acquistie

Je gaat inhoudelijk werk en acquisitie combineren. Je maakt een propositie en een bijbehorend product zodat je altijd iets op zak wat hebt wat je zó kunt inzetten als een kans zich voordoet. Dat leidt tot een (kleine) betaalde opdracht waar je zelf blij van wordt en waardoor je klant kan proeven van de kwaliteit die je te bieden hebt. Misschien verdien je dit programma meteen al terug. De basis voor het vervolg!

Hi! Ik ben Laurens Roose

Als acquisitietrainer help ik adviseurs ontspannen en zelfverzekerd worden in acquisitie. De vrees en tegenzin om klanten te vinden, herken ik maar al te goed. Het idee om de pusherige verkoper uit te moeten hangen, stuitte mij ook enorm tegen de borst.

Als adviseur vond ik geen acquisitietraining die bij mij paste. Ik zag mijzelf alweer zitten, in een zaaltje met zoveel anderen. Informatie opzuigen als een spons, maar daarna zag ik er in de praktijk weinig van terechtkomen. Ik wilde helemaal geen verkooptrucjes toepassen. Ik wilde gewoon mezelf zijn.

Opdrachten verwerven kan ook anders

Fast forward naar nu. Ik heb 16 jaar ervaring in de advieswereld, als werknemer én als eigenaar van een adviesbureau. Ik ontwikkelde een methode om ontspannen en zelfverzekerd opdrachten te verwerven. Hierdoor heb ik mijzelf en vier collega’s jaren met veel plezier van een stabiele opdrachtenstroom voorzien, van maar liefst 4 à 5 ton per jaar.

Omdat ik mijn kennis graag wilde delen, ontwikkelde ik acquisitietrainingen die uitgaan van een concreet stappenplan zodat alle adviseurs ontspannen en zelfverzekerd aan acquisitie kunnen doen. Iedereen die het wil leren, kan het leren. Dat beloof ik je. Ik begeleid je bij iedere stap zodat je uiteindelijk zelf ervaart hoe je met plezier kopjes koffie gaat drinken.

Online 1-op-1 begeleid programma

ACQUISITIE-ACADEMIE

met focus naar een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf
2695,- exclusief BTW
  • 1-op-1 coaching (6 sessies)
  • zelfverzekerd en in control in zakelijke gesprekken
  • geen gladde trucjes: vind jouw eigen commerciële stem
  • in overzichtelijke stappen in zes weken
  • tevreden opdrachtgevers langdurig aan je binden
  • naar een stabiele stroom mooie opdrachten voor jouw bedrijf

Deelname Programma
Acquisitie Academie

Tof dat je mee wilt doen. Vul hier je gegevens in, dan neem ik contact met je op over je deelname.