Dank je wel!

Tof dat we een uurtje gaan sparren over jouw ontwikkeling op het gebied van acquisitie. Je ontvangt binnen enkele minuten een mail van me om een afspraak te maken (check ook je spambox). 

Lees verder om te zien wat andere adviseurs zeggen over mijn trainingen en persoonlijke coaching.

Laurens

Mijn lessen voor jou

Toen ik voor het eerst zelf een adviesproduct had ontwikkeld waar ik in gelóófde, was ik trots op mijn werk, maar doodsbenauwd om er mee op pad te gaan. Bang dat niemand mijn overtuiging zou delen. Bang om over te komen als wanhopige stofzuigerverkoper. Bang om te falen.

Na het ontvangen van de eerste ondertekende offerte was ik in de wolken.
Ik mocht aan de slag met iets wat ik helemaal zelf had bedacht, en de opdrachtgever was op voorhand al blij met mijn betrokkenheid.
Champagne! 

Al tijdens het tweede glas champagne maakte ik mij zorgen; kan ik dit nog wel een keer? Eén zwaluw maakt tenslotte nog geen zomer.

Maar al snel verwierf ik jaarlijks consequent voor €450.000,- aan adviesopdrachten en werkten we met zijn vieren aan onwijs toffe opgaven voor een fijne groep opdrachtgevers.

Dat ging ook bij mij niet vanzelf. De lessen die ik leerde op weg naar mijn eigen commerciële succes heb ik uitgewerkt tot de training ‘Succesvol Acquireren voor adviseurs’. 

Het resultaat is een systeem waarmee iedere adviseur met meer zekerheid en ontspannen kan toewerken naar een stabiele stroom aan toffe opdrachten.

Daarmee leg jij het fundament voor jouw commerciële succesverhaal.

Zet jij die volgende stap?


Wat adviseurs over mijn training zeggen

WAARDERING

Training
succesvol acquireren

4.5/5

Laurens weet op een ongedwongen manier te zoeken naar hoe je eigen netwerk van meerwaarde kan zijn. Geen 'koude' acquisitie, maar op relaties gebaseerde hulpvragen leren herkennen.

.....een mooie en prettige manier om met een combinatie van video's, opdrachten en begeleiding te ervaren en leren hoe je acquisitie in de praktijk brengt.

Ik heb veel van de training geleerd en het samenwerken met Laurens als plezierig, open en eerlijk ervaren.

De training Succesvol Acquireren

6 modules

Voor we met de training starten, houden we een kort intakegesprek met elke deelnemer. In dat gesprek leren we elkaar beter kennen en agenderen we de persoonlijke leerdoelen.

Je gaat in week één en twee van de training jouw eigen gunfactor ontwikkelen. Je weet al hoe jullie producten en diensten het verschil maken en je kent het speelveld waar je in werkt. In deze eerste stap werk jij die kennis en ervaring uit tot zekerheden die jou sterk maken. Door die zekerheden te matchen met jouw kwaliteiten en drijfveren.  

Eindresultaat: je neemt afscheid van je ‘ja, maar…’ over wat je te bieden hebt. Je kent jouw beste proposities, weet wat jou onderscheidt, bent daarover zelfverzekerd en kunt dat vanuit jouw bevlogenheid op een persoonlijke manier overbrengen. Geen pitch maar plezier.

Focus is essentieel. In deze stap ontdek jij wie er wél op jou zit te wachten. Je gaat superfocus aanbrengen om jouw klanten te identificeren. Want superfocus maakt jouw commerciële inzet effectief en efficiënt. Je filtert je doelgroep op basis van je beste proposities en je leert dé drie vragen waarmee jij in een gesprek direct kansen kunt onderscheiden van vermijdbare teleurstellingen. 

Eindresultaat: na week drie en vier zorg jij er zelf voor dat je welkom bent. Je kunt gerichte keuzes maken aan wie je energie besteedt, filtert teleurstelling uit voor je er aan begonnen bent en werkt vanuit de overtuiging dat die ander wél op jou zit te wachten. 

Het juiste moment of de juiste vorm vinden om connectie te maken is soms lastig. Bijna iedereen heeft wel enige vorm van plankenkoorts of twijfels om connectie te maken. Succesvolle adviseurs hebben geleerd dat te overwinnen. In week vijf en zes leer je uitnodigingen herkennen waarmee je aansluiting kunt maken en hoe je iemand kunt benaderen zonder dat het bedreigend of dwingerig voelt. Je leert de zekerheden die je in de vorige stappen hebt verworven in te zetten om drempels te overwinnen. Je bent niks aan het verkopen, je ben contact met een ander mens aan het maken. Je leert valkuilen te vermijden en weet wanneer je de aansluiting om kunt zetten in een lead. 

Eindresultaat: je bent ontspannen en zelfverzekerd. Je hebt een betere commerciële radar. Je weet wanneer het prima is om aansluiting te maken. Die aansluiting leidt op vanzelfsprekende wijze tot een commercieel vervolg, alleen of met een collega er bij. 

Aan tafel. Jij komt iets brengen waar je goed in bent en wat de ander wellicht nodig heeft om zich beter te kunnen voelen. Er kom alleen iets tot stand als jouw antwoord past op de vraag van de ander. Dat kun je niet verkopen, maar je kunt door je zintuigen te gebruiken een kansrijke samenwerking wel veel beter herkennen. Daarna is het geen kwestie meer óf jullie gaan samenwerken, maar hóe. In deze module leer je bewezen succesvolle technieken toe te passen om te herkennen hoe jullie als mensen en als organisatie met elkaar gaan samenwerken. Je weet wat mee te brengen aan tafel om je kansen op een samenwerking te vergroten. Je weet wanneer door te pakken en leert valkuilen te herkennen voordat je er in trapt.

Eindresultaat: je weet na week zeven en acht hoe je zorgeloos en in control kunt zijn in commerciële gesprekken. Je gebruikt je zintuigen optimaal en weet welke vragen te stellen en wanneer te luisteren. Als er wat in zit, dan weet jij hoe het er uit te halen en zo de samenwerking te starten. Je gaat (meer) offertes maken.

Een offerte is veel meer dan een administratieve formaliteit of het invullen van een format. In week negen en tien leer je hoe jij in een goede offerte de randvoorwaarden kweekt voor succesvolle samenwerkingen en tevreden klanten. Hoe ga je om met onzekerheden in een traject? Wat check je wel en niet bij je opdrachtgever? En binnen je eigen organisatie? En hoe krijg je nou die handtekening?  Je leert verschillende offertestrategieën die je kunt inzetten afhankelijk van de context waarin je gaat werken. Leer hoe je in de offerte kansen creëert om je klanten nog verder te ontzorgen terwijl je bedrijf meer omzet realiseert. 

Eindresultaat: je weet waar je op moet letten om een nog betere offerte op te stellen. Je weet hoe je strategisch kunt sturen in de stappen voorafgaand op de offerte. Je krijgt de handtekening die je nodig hebt. 

Week elf en twaalf draaien om concreet resultaat. Je maakt een propositie die jij in veel gevallen zó in kunt zetten, dat je aan betaalde acquisitie kunt doen. 

Eindresultaat: met deze door jou zelf ontwikkelde propositie heb jij altijd iets in je zak waar jij in gelooft en wat jouw klant laat proeven van de kwaliteit die je te bieden hebt. Verdien jij de kosten van deze cursus al direct terug met een nieuwe opdracht?

Jouw commerciële succes

met de training Succesvol Acquireren

€ 1.395,-

Deze adviseurs gingen jou voor

4.5/5