Leer ook werken op de TOP van je WILLEN

BEDANKT!

Binnen enkele minuten ontvang je van mij een mail met daarin een link om de e-guide ‘Energievreters: zo kom jij er van af’ te downloaden.

Met deze e-guide kun jij een paar stappen ZONDER GENADE afscheid nemen van je energievreters.

Het wegnemen van je energievreters zal voor jou een belangrijke stap zijn op weg naar kunnen werken op de TOP VAN JE WILLEN.

OVER WERKEN OP DE TOP VAN JE WILLEN

Werken op de top van je willen, is werken aan succes. En dat succes is subjectief. Voor de een staat succes gelijk aan het hebben van een ‘hoge’ functie en een dik salaris. De ander vind zich succesvol als ze vrijheid heeft om overal te werken waar ze wil. Wat jouw definitie van succes ook is; het is belangrijk om alles in het werk te stellen om jóuw definitie van succes te bereiken. Om dat te doen wat jou een goed gevoel oplevert. En daar vol overgave aan te werken.

Het gaat dan niet om alles te doen om te bereiken wat je KAN, maar om alles, en dan bedoel ik ook alles, te doen om te bereiken wat je WIL.
Want als je ECHT iets wilt, dan is geen enkele uitdaging te groot. Dan kun je bergen verzetten. 

>> Weten wat je wilt, waar bij jou energie gaat stromen, is de sleutel naar succes. Het is de weg naar werken op de top van je willen.

Succesvol worden

Wil jij SUCCESVOL zijn? Volgens JOUW definitie van succes?

Het is niet altijd makkelijk om te bepalen wat je nou echt wilt. Je moet soms diep graven om er achter te komen en vooral eerlijk zijn naar jezelf. 

Vaak helpt het als iemand anders je een spiegel voor houdt. Die je de juiste vragen stelt en je stap voor stap meeneemt door je eigen gedachtenproces en je gedachten aanscherpt. 

Dat kan een goede vriend zijn, een collega, of een externe coach die snapt waar je tegen aan loopt en er bovendien alleen voor jou is. Die jouw belang voorop stelt en jou helpt de keuzes te maken om een succesvol leven te leiden.

het kan scherper

Ben je benieuwd wat jij kunt doen om jou die keuze te laten maken?

In een kennismakingsgesprek komen we er samen achter of ik degene ben die jou de juiste vragen stelt, zodat jij de juiste keuzes kunt maken én de juiste stappen zet om succesvol te zijn.