Slide daadkrachtig, doorzetter, vindingrijk en sensitief. Laurens aan het roer DIT BEN IK Ondernemer en wereldzeiler

Ik ben Laurens Roose

Ik ben succesvol wanneer ik mij gelukkig voel. Ik word gelukkig van nieuwe & andere ervaringen, onafhankelijk zijn, intellectueel uitgedaagd worden, menselijk contact en resultaat zien van mijn inspanningen. Ik help jou op een laagdrempelige manier je energie om te zetten in resultaat waar je trots op bent.

Na mijn Master Real Estate & Housing aan de TU Delft werkte ik vanaf 2005 op verschillende plekken aan de ontwikkeling van de leefomgeving. Samenwerken en ontwikkelen was de kern. Mijn werk bracht me van keukentafel tot boardroom en van burgemeester tot buurman. En altijd kwamen we samen verder, ook als we dat op dat moment niet kwamen.

In 2014 startte ik vanuit Utrecht mijn consultancybureau. Er ging een wereld voor me open. Geen taakomschrijving, vast aantal vakantiedagen en functioneringsgesprekken meer. Mijn werk was een blanco vel wat ik compleet zelf mocht invullen. Waanzinnig gaaf, maar ook een zoektocht. Om me te helpen bij die zoektocht zocht ik mensen op die het allemaal al eens hadden gedaan en meegemaakt. Zij waren mijn mentor, vriend, adviseur, coach en cheerleader. 

In drie jaar tijd wist ik mijn consultancybureau op te bouwen van niets naar een bedrijf met een team van naast mij vier fijne collega’s, een grote groep tevreden klanten en een omzet van bijna een half miljoen euro aan adviesuren. En daar ben ik hartstikke trots op.

Dat had ik niet kunnen doen zonder de lessen die ik leerde van mijn omgeving. Ik heb daar zó ontzettend veel aan gehad dat het me inspireerde om mijn kennis en ervaring te gaan delen. 

In 2017 volgde ik een opleiding tot NLP Practitioner. Vooral omdat ik naar meer rust in mijn kop zocht. Ik vond die rust, en nog meer. Het voelde alsof me de schellen van de ogen vielen over op welke manier mensen communiceren. Tijdens de opleiding realiseerde ik mij hoe gaaf ik het vind om mij met persoonlijke ontwikkeling van anderen bezig te houden.

Naast ondernemer ben ik ook wereldzeiler. In 2018 greep ik de kans om samen met mijn vriendin de horizon achterna te varen op onze zeilboot. Ons doel is om de wereld rond te zeilen en al ondernemend nieuwe mensen en culturen te leren kennen. Wat ik in Nederland deed en had, was fantastisch. Ik kreeg -of nou ja, creëerde- de kans om deze reis te gaan maken, en soms moet je gewoon je hart volgen. Vanaf mijn zeilboot werk ik sindsdien als digital nomad van waar ter wereld ik ook ben. Ondernemer ben ik hoe dan ook en daadkracht kan altijd en overal.

Op dit moment ben ik bijna aan de andere kant van de wereld in Frans Polynesië. Gelukkig is het hier eenvoudig om over een goede internetverbinding te beschikken, zodat wij altijd contact kunnen hebben.

Slide Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Dit zeggen anderen over mij

Laurens is een prachtig en krachtig mens. Hij observeert scherp en weet altijd de juiste vragen te stellen en je uit te dagen. Hij put dan ook uit een enorme bron van kennis en ervaring - van corporate tot zelfstandig en van lokaal tot wereldreiziger. Ik gun iedereen een spiegel als Laurens, die je helpt beter naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.- Rutger de Wal, HR Director @ Chubb
Sparren met Laurens geeft me energie en zet me gelijk weer op scherp; ik weet weer waarvoor ik het doe én wat ik moet doen, en dat voelt zó fijn. Dat gevoel gun ik iedereen!- Merel Daniel, Projectleider / Adviseur
Wat een lekkere energie! Na een gesprek met Laurens weet ik weer precies wat me te doen staat. En door zijn tips en adviezen lukt het me ook daadwerkelijk om het te doen. Er zijn weinig mensen die de vinger zo snel op de gevoelige plek weten te leggen. Laurens is direct en sensitief. Hij helpt me steeds weer om obstakels te overwinnen.- Karlijn, Projectmanager.
Zo fijn dat ik met Laurens kan bellen als ik vast loop. Hij ordent mijn gedachten, houdt me een spiegel voor en geeft me een schop onder mn kont als dat nodig is. Ik gun iedereen zulke fijne gesprekken!- Frank, Adviseur
2
bedrijven
22+
landen
18000+
Zeemijlen
882
koude douches

Goede keus!

Waar mag ik hem naartoe sturen?

Het is dus tijd dat wij kennis maken.

Vul je mailadres in, dan neem ik contact met je op. Houd je van echt korte lijntjes? Laat dan ook je telefoonnummer achter.

>> Je contactgegevens zijn beveiligd tegen spam. Je gegevens worden alleen door mij gebruikt om contact met je op te nemen. Daarnaast ontvang je van mij interessante tips en aanbiedingen per email. Je kunt je hiervoor altijd uitschrijven.