Slide Ik help jou succesvol te zijn WAT IK DOE Volgens jouw definitie van succes

Wil jij

+ Het speelveld kunnen leren doorgronden + Zelf de regels van het spel maken + Snel kunnen aanwijzen waar het lek zit + Alleen daar je energie besteden waar het zin heeft + Je zintuigen in je voordeel gebruiken + De regie kunnen nemen (en weten wanneer niet) + Emoties, belangen en waarden effectief kunnen scheiden én inzetten + Sensitief naar je doel toewerken + Je onderbuikgevoel omzetten in actie + Uitstelgedrag herkennen en doorbreken + Daadkrachtig zijn + Succesvol zijn binnen jouw definitie van succes

Dit is waarom je met mij wilt samenwerken

Ik noem me bewust geen coach, maar mentor. Ik bied namelijk wat anders aan; Keiharde met-de-voeten-in-de-klei, plat-op-je-bek-gaan-en-weer-doorgaan, been-there-done-that ervaring. Eerst acht jaar als als professional en daarna zeven jaar als ondernemer. Veel van de vragen waarmee jij worstelt, heb ik al eens beantwoord.

Hoeveel van de honderden coaches die je op internet kunt vinden, hebben in een compleet andere bedrijfstak een succesvol bedrijf opgebouwd? Of in complexe bestuurlijke- en projectomgevingen gewerkt?

Ik heb in een paar jaar tijd vanuit het niets een adviesbureau met een half miljoen euro omzet opgebouwd. En vervolgens heb ik de vrijheid die het ondernemen mij oplevert, omgezet in actie: ik zeil sinds 2018 al ondernemend de wereld rond. 

Maar genoeg over mij.

Niet voor niks werken succesvolle ondernemers en professionals met een coach, mentor of sparringpartner. Zij vinden het belangrijk om niet álles zelf uitzoeken en te ervaren, maar gebruik te maken van andermans ervaring. Ikzelf heb dat ook gedaan, en heb er veel aan gehad. De zaken waar jij mee worstelt, zijn in veel gevallen niet uniek. Leren van iemand die het allemaal al eens heeft meegemaakt vergroot je effectiviteit; je houdt namelijk meer energie over voor de voor jou wezenlijke zaken.

Praktische en persoonlijke ontwikkeling zijn in mijn ogen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mijn vijftien jaar ervaring als ondernemer en professional en mijn kennis als NLP practitioner zet ik in om jou te helpen niet wakker te liggen van je verantwoordelijkheden, maar juist iedere dag met plezier en succes aan de slag te gaan. 

Sparringpartner
of begeleid programma

Ik bied jou twee producten aan: sparsessies -zowel ad hoc als gestructureerd- en begeleide programma’s. Kies je voor sparren, dan kun je bij mij terecht voor frisse inzichten en daadkrachtige adviezen over jouw dagelijkse dingen, waarmee jij direct verbetering inzet. Kies je voor een begeleid programma, dan ga jij in een periode van enkele weken op basis van de lessen die ik heb geleerd en mijn visie als succesvol ondernemer met concrete challenges naar jouw next level.

Sparringpartner – Je kunt naar behoefte sparren met de collega die je nooit had. Laagdrempelig en operationeel. Direct resultaat. Mijn doel is om jouw dagelijkse werk- en praktijkgerelateerde knelpunten direct en samen met jou op te lossen. Ik laat je fris tegen situaties aan kijken. Stel jou de juiste, soms kritische vragen. Dat doen we op vaste momenten en tussendoor wanneer jij daar behoefte aan hebt. Je pakt kansen en signaleert problemen voor ze optreden. Zo kom jij direct verder. 

Als jij daaraan behoeft hebt, gaan we gestructureerd sparren met het oog op strategisch termijnresultaat. Als jouw mentor help ik je als je voor een grotere- of termijnopgave staat en je ritme, een vast klankbord, inspiratie en een stok achter de deur zoek. Of het nu gaat om je bedrijf, project, bijeenkomst of product, jij krijgt van eindresultaat tot voorbereiding scherp wat te doen. Samen lopen we door wat jouw beoogde resultaat is, en maken we een plan hoe je daar komt. Jij weet straks het speelveld te doorgronden én te beheersen. Bij de uitvoering van jouw plan ben ik jouw mentor en houd je scherp. Zo ben jij in control, houd je energie over voor andere zaken en bereik je het beoogde eindresultaat. 

Begeleide programma’s – Kies je voor een begeleid programma, dan ga jij in een periode van enkele weken op basis van de lessen die ik heb geleerd en mijn visie als succesvol ondernemer met concrete challenges naar jouw next level. Iedere week ontvang je één op één begeleiding.

Succesvol worden in acquireren. Dit zesweeks programma levert een solide basis op om effectief en efficiënt persoonlijk te acquireren. Je krijgt inzichten en skills waarmee je niet langer wakker ligt van je acquisitiedoelstellingen, maar juist in control bent in het verkopen van je product of dienst. Je krijgt elke week meerdere challenges die jou laten leren door te ervaren en je volop aha! momenten opleveren. Elke week één op één begeleiding met je mentor. En misschien kun jij de kosten voor dit programma met een van de challenges al direct terugverdienen.

Extra interessant als je inhoudelijk specialist bent die beter wil of moet gaan acquireren. 

Expert level acquireren. Dit programma is een zesweekse uitbreiding op het programma succesvol worden in acquireren. Hierin ligt de nadruk op het benutten van je succesvolle acquisities om van werk nog meer werk te maken. Je leert je zintuigen en taal in te zetten om het speelveld van acquisitie meer naar je hand te zetten. Ook leer je waardevolle hacks om van een ‘nee, bedankt’ een ‘ja, graag’ te maken. Neem contact op met mij als je hierover meer wilt weten.

Manage de opdrachtgever. Dit vijfweekse programma behandelt het zwarte gat voor energie en levenslust, de vastloper der vastlopers, carrière-killer bij uitstek en moeder aller energielekken: de feedback-loop. Herken je hier iets van: je aanvankelijk enthousiasme is omgeslagen in tegen de werkdag opzien? Leeg gevoel? Teleurgesteld zijn? Maar weer vergaderen om het vergaderen? Goeie kans dat je er een te pakken hebt. De oorzaak ligt bij management of zelfs de directie en jij leert hen in beweging zetten zodat er een oplossing komt. Tijdens deze vijfweekse leer je hoe je de feedback loop herkent en tijdig kunt doorbreken. Zo raak jij van je energielek af en ga je weer met plezier aan de slag. Je krijgt elke week meerdere challenges die jou laten leren door te ervaren en je volop aha! momenten opleveren. Elke week één op één begeleiding met je mentor. Neem contact op met mij als je hierover meer wilt weten.

Slide Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zo werkt het

Als jij aangeeft dat je een kennismakingsgesprek met mij wilt, dan plannen we dat in. Dat gesprek is bedoeld om elkaar elkaar wat beter te leren kennen, en er achter te komen of wij elkaar verstaan. En als jij dat wilt, dan levert dat gesprek je direct twee tips of adviezen op waarmee je direct aan de slag kunt. Dat is wat het je oplevert. Wat het je kost: behalve wat tijd, niks.

Als jij naar aanleiding van onze kennismaking samen verder wilt, maken we samen afspraken die passen bij jouw behoeften.

Ik werk op afstand, dus ons contact is telefonisch, ondersteund met videobellen of mail. Zo kies jij zelf de plek waar en het tijdstip waarop je het prettigst aan resultaat gaat werken.

Waarom bied ik jou in een eerste gesprek gratis tips en adviezen? Ik zou zelf niets kopen wat ik niet eerst heb kunnen proeven. Ik ga er van uit dat dit voor jou ook geldt. Vandaar.

Goede keus!

Waar mag ik hem naartoe sturen?

Het is dus tijd dat wij kennis maken.

Vul je mailadres in, dan neem ik contact met je op. Houd je van echt korte lijntjes? Laat dan ook je telefoonnummer achter.

>> Je contactgegevens zijn beveiligd tegen spam. Je gegevens worden alleen door mij gebruikt om contact met je op te nemen. Daarnaast ontvang je van mij interessante tips en aanbiedingen per email. Je kunt je hiervoor altijd uitschrijven.