Succesvol Acquireren

- REVIEWS -

© Twycer / www.twycer.nl

Niels Vollaard

Consultant

“Acquisitie frustreerde me. Het lukte me niet om opdrachten binnen te halen. Door de training sta ik weer aan het roer van mijn opdrachtenpakket. Ik ervaar nu dat bij acquisitie vooral het woord zelf moeilijk is.”

“Het lesmateriaal zette mij elke week weer aan het denken. Zeker na de 1e module kon ik de lessen direct concreet toepassen. Dit zorgde voor nieuwe inzichten én bevestiging van aspecten waarover ik al langere tijd twijfelde.”

Thomas Korsmit

Thomas Korsmit

Zelfstandig adviseur

Rien Raijmakers

Rien Raijmakers

Commercieel directeur

“Wanneer een training té commercieel is, denken mijn adviseurs “niets voor mij, te glad”. De energie vloeit weg en er gebeurt niks. Laurens’ benadering is dicht bij henzelf, gaat over hún persoonlijkheid wat bij hún stijl en rol past. En dat wérkt!”

Laurens heeft mijn commerciële voelsprieten aangezet. Ik heb veel sneller door wanneer een kans zich voordoet én wanneer ik aan een dood paard sta te trekken. Dat geeft enorm veel rust!”

MatsBaars

Mats Baars

Adviseur

Ellen Ruiter

Ellen Ruiter

Adviseur

“Ik vind de begeleiding bij de training heel fijn. Als stok achter de deur en om gericht vragen te stellen en te bespreken waar ik tegen aan loop. Fijn om situaties uit de dagelijkse praktijk te kunnen bespreken. 

“Het is heerlijk om nu met vertrouwen verantwoordelijkheden te kunnen overdragen naar onze adviseurs. Dat geeft mij rust en het creëert tijd om dingen op te kunnen pakken die mij nieuwe energie geven.”

head tinco

Tinco Lycklama

Partner adviesbureau

TestimonialFloris

Floris Franck

Adviseur

“Ik deed eerder veel op gevoel; in de juiste richting, maar niet gescoord. De training heeft mij inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind en heeft mij geholpen om de stap naar commercie overtuigend te zetten”.

“Ik vond het bijzonder om al in de eerste module inzicht te krijgen in mijn waarden en missie. Ik kan mijn klanten nu beter meenemen in wat ik voor ze kan betekenen.

Irma Dekker

Irma Dekker

Adviseur

Rutger de Wal

Rutger de Wal

HR Directeur

“Laurens observeert scherp en weet de juiste vragen te stellen en je uit te dagen.  Ik gun iedereen een spiegel als Laurens, die je helpt beter naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.”

Ik besef nu pas dat ik koning ‘gratis advies’ was. Sinds de training kan ik dit veel beter doseren. Niet meteen oplossingen aandragen, maar aangeven wat de klant van mij kan verwachten. Een echte eye-opener!

Menno Luijkx

Menno Luijckx

Adviseur

Rick van Zadelhoff

Rick van Zadelhoff

Adviseur

“Ik geef de training een 9! Ik heb echt een ontspannen mindset opgedaan. Door het leren herkennen van de hulpvraag van de klant en deze vervolgens vanuit kennis aan te vliegen, voelt wat ik aan het doen ben veel meer als helpen dan als gedwongen/koude acquisitie.”

Onderdeel van LRAU B.V.

KvK: 65615581

NL856187240B01