Succesvol Acquireren voor adviseurs

naar een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf

Voor wie is deze training?

> Deze training is voor jou als je goed bent in je vak, maar het nog niet goed lukt om een stabiele stroom opdrachten te hebben voor je bedrijf.

> Dit is voor jou als je behoefte hebt aan een persoonlijk en praktisch actieplan om bij opdrachtgevers aan tafel te komen.

> Dit is voor jou als jij jouw eigen commerciële stem wilt vinden en op ontspannen wijze opdrachtgevers aan je wilt binden.

> Dit is voor jou als je actief aan de slag wil met alle kennis en vaardigheden die ik jou te bieden heb.

Wat heb je er aan?

> De training geeft jou het zelfvertrouwen en alle kennis en vaardigheden om ontspannen opdrachten binnen te halen.

> Je bent af van van je twijfels of jij het in je hebt om jouw bedrijf tot een succes te maken.

> Je bent na de training in zakelijke gesprekken jezelf én in control. Jij weet in elk moment van het proces wat je te doen staat en doet dat op een persoonlijke manier.

> Je staat zelf aan het roer om opdrachten te verwerven waar jij blij van wordt en waarbij opdrachtgevers jouw kracht als adviseur ervaren.

Over de training

Gericht stappen zetten

Dit is actief leren! Niet in een zaaltje theorie sponsen, een rollenspel en dan weer verder waar je gebleven was. Je gaat stappen zetten. Zelf. Ik leer jou hoe. In overzichtelijke stappen leer jij wat jij nodig hebt om succesvol te worden in acquisitie: de strategie, de vaardigheden én een zelfverzekerde mindset.

100% online
Eigen leertempo

De training is 100% online en 24/7 toegankelijk. Je ontvangt voor de start van elke module het trainingsmateriaal, bestaande uit video's en een werkboek. Je kunt zo zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat met de training. Wel zo fijn als zelfstandig ondernemer toch? En als je even vastloopt of de weg kwijt bent, dan sta ik voor je klaar.

Praktisch en persoonlijk

De trainingen zijn persoonlijk en praktisch. Elke week ga je een paar uur aan de slag met challenges die je dwingen tot actie. Door de training direct toe te passen in jouw praktijk ga je je persoonlijke sausje gieten over de lessen die je leert. Want wie jij bent en wat jou drijft is wat jou goed gaat maken in acquisitie.

Module 1
Jouw beste aanbod

Je leert de zes stappen van elk acquisitieproces kennen, zodat je overzicht hebt en je niet verdwaald voelt. Je ontwikkelt je eigen gunfactor: je vindt waar de passie in je werk zit en leert vanuit die passie te communiceren. Je neemt afscheid van het ‘ja, maar…’ over wat je te bieden hebt en kan dat vanuit je eigen bevlogenheid op een persoonlijke manier overbrengen:
Geen pitch, maar plezier.

Module 2
Jouw beste klant

Je ontdekt wie jouw beste klanten zijn en wie er wél op je zit te wachten. Focus op het juiste maakt de commerciële inzet effectief en efficiënt. Na deze module zorgt je er zelf voor dat je welkom bent bij de klant. Je kunt gerichte keuzes maken aan wie je je kostbare energie besteed, filtert teleurstelling uit voor je er aan begint en werkt vanuit een andere overtuiging:
Die ander zit wél op mij te wachten.

Module 3
Aan tafel komen

Hoe kom je aan tafel? Om plankenkoorts te overwinnen, leer je 'uitnodigingen' herkennen wanneer het OK is om op iemand af te stappen. En je leert hoe je dat precies doet. Wat zeg ik en wanneer? Zonder dat het opdringerig of ongecontroleerd voelt. Je leert valkuilen vermijden en weet wanneer het wel én wanneer het juist niet zinvol is om die vervolgafspraak te maken.
Echte connectie maken.

Module 4
Excellent verbinden

In de advieswereld komt een samenwerking alleen tot stand als jouw antwoord past op de vraag van de ander. Door door je zintuigen te gebruiken, leer je in zakelijke gesprekken een kansrijke samenwerking herkennen en daar op in te spelen. Je gebruikt hierna je zintuigen optimaal en weet welke vragen je moet stellen, en wanneer te luisteren.
Niet óf, maar hóe.

Module 5
Tevreden opdrachtgevers

Een goede offerte is een belangrijke basis voor tevreden opdrachtgevers. In deze module leer je waarom en welke elementen daarbij van belang zijn. Je leert strategieën die je kunt inzetten om beter om te gaan met onzekerheden en het managen - en vervolgens waarmaken - van verwachtingen. En natuurlijk leer je hoe je die paraaf onder de opdracht krijgt.
Goede afspraken maken.

Module 6
Betaalde acquistie

In de laatste module leer inhoudelijk werk en acquisitie combineren. Je gaat aan de slag om een propositie en een bijbehorend product te maken. Zo hebben je altijd iets op zak wat je zó kunnen inzetten als een kans zich voordoet. Dat leidt tot een (kleine) betaalde opdracht waar je zelf blij van worden en waardoor je klant kan proeven van de kwaliteit die je te bieden hebben.
De basis voor het vervolg!

Mijn lessen voor jou

Goed zijn in acquisitie is geen aangeboren kwaliteit. 
Toen ik voor het eerst zelf een adviesproduct had ontwikkeld waar ik in gelóófde, was ik trots op mijn werk, maar doodsbenauwd om er mee op pad te gaan. Bang dat niemand mijn overtuiging zou delen. Bang om over te komen als wanhopige stofzuigerverkoper. Bang om te falen.

Na het ontvangen van de eerste ondertekende offerte was ik in de wolken. Tijd voor champagne! Al tijdens het tweede glas maakte ik mij zorgen; kan ik dit nog wel een keer?

Ik zocht hulp bij mensen waarvan ik merkte dat zij goed waren in acquisitie. Ik probeerde, ik ging een paar keer keihard onderuit, ik leerde en ik slaagde. Al snel verwierf ik jaarlijks consequent genoeg adviesopdrachten om mijzelf en vier collega’s te voorzien van onwijs toffe opgaven voor een fijne groep opdrachtgevers. Waarom was ik hier zo bang voor, ooit?

Om andere adviseurs te helpen in hun zoektocht bij het binnenhalen van opdrachten, heb ik de lessen die ik leerde op weg naar mijn succes uitgewerkt tot de overzichtelijke online Training ‘Succesvol Acquireren’. In de training ga je samen met mij op weg naar jouw eigen succesverhaal.

Mijn eerste les: de grootste stap op weg naar ondernemend adviseren, is er aan beginnen. Als je die stap eenmaal hebt gezet, wordt alles makkelijker.

Ben jij klaar om die stap samen te zetten?

online training

SUCCESVOL ACQUIREREN

ontspannen en zelfverzekerd naar een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf
1395,-
  • praktisch en persoonlijk systeem
  • zelfverzekerd en in control in zakelijke gesprekken
  • met jouw eigen commerciële stem
  • in overzichtelijke stappen in 12 weken
  • tevreden opdrachtgevers aan je binden
  • naar een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf