Succesvol acquireren

voor zelfstandig adviseurs

Je bent goed in je werk en vind het hebben van persoonlijk contact met opdrachtgevers fijn, maar het lukt niet om een stabiele stroom aan toffe opdrachten te genereren

Je bent op zoek naar een systeem om maand in en maand uit genoeg te verdienen, terwijl je het werk doet waar je blij van wordt

Je hebt behoefte aan focus, aan een duidelijk stappenplan waarmee je je energie gericht kunt inzetten voor het binnenhalen van opdrachten

Je wilt in control zijn, om te zorgen voor die stabiele stroom aan toffe opdrachten die jou de financiële onbezorgdheid biedt die je nodig hebt

TRAININGS
PROGRAMMA'S

TRAININGSPROGRAMMA'S

Zelfverzekerd en ontspannen
naar een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf

Alle trainingsprogramma's zijn speciaal ontwikkeld voor adviseurs. Ze zijn praktisch en persoonlijk, gericht op verbinden. Omdat we weten dat dat belangrijke waarden zijn voor jou als adviseur.

CURSUS
De Essentie van
Succesvol Acquireren

Een kennismaking met acquisitie. De routebeschrijving om aan tafel te komen bij potentiele opdrachtgevers. Compact en laagdrempelig.

€ 129,- excl. BTW

TRAINING
Succesvol Acquireren
voor adviseurs

Alle kennis en vaardigheden om ontspannen en zelfverzekerd een stabiele stroom opdrachten binnen te halen voor jouw bedrijf. Praktisch en persoonlijk.

€ 1.395,- excl. BTW

PROGRAMMA
Acquisitie Academie
voor adviseurs

Een intensief 1-op-1 begeleid traject waarin we samen stappen zetten naar jouw commerciële succes. Authentiek en met focus.

€ 2.695,- excl. BTW

4.5/5

Deze adviseurs gingen jou voor

Laurens Roose

Mijn lessen voor jou

Hoi, ik ben Laurens. Ik help zelfstandig adviseurs stap voor stap op weg naar hun eigen commerciële succes.

Als trainer, adviseur én eigenaar van een adviesbureau, ken ik het adviesvak en de bijbehorende uitdagingen. Jaren werkte ik samen met mijn collega’s aan toffe opgaven in ruimtelijke ontwikkeling. Voor het Rijk, Provincies, Gemeentes, uitvoeringsorganisaties én ondernemers. 

De acquisitie-stress die ik zag bij mijn collega-adviseurs was voor mij aanleiding om in actie te komen. Vanaf dat moment help ik adviseurs om vanuit hun eigen werkplezier aan tafel te komen bij opdrachtgevers én opdrachten binnen te halen.

Mijn les: de allergrootste stap op weg naar ondernemend adviseren is er aan beginnen. Als je die eerste stap eenmaal hebt gezet, wordt daarna alles makkelijker.

Ben jij klaar om die stap samen met mij te zetten?

Onderdeel van LRAU B.V.

KvK: 65615581

NL856187240B01