training

SUCCESVOL ACQUIREREN

JOUW BESTELLING

PRODUCT

12-weekse training 
Succesvol Acquireren

€ 1.748,00

Persoonlijke begeleiding

€ 900,00

Totaal excl. BTW

€ 2.648,00

BTW

€ 556,08

Totaal incl. BTW

€ 3.204,08

EXTRA TIP: Het verankeren van de commerciële vaardigheden en mindset gaat nog beter als je ook na de training wordt gestimuleerd en begeleid. Voeg nu een van de drie pluspakketten toe aan je bestelling: dan nemen wij jou die zorg uit handen. De nazorg start direct na afronding van de training

+ 6 maanden
+ 12 essentials.  Elke 2 weken ontvangen deelnemers mails en video’s met de belangrijkste strategieën en tips om acties op te pakken, een reboost van de achterliggende theorie uit de training,  nieuwe praktijkvoorbeelden en wake up calls. Zo blijven de commerciële vaardigheden en mindset top-of-mind en succesvol.

+ 6 maanden
+ 12 essentials
+ 24/7 mailbegeleiding. Deelnemers met dit pakket hebben de mogelijkheid om mij op elk moment van de week per mail om tips en advies te vragen.
+ 3X één-op-één begeleiding. De begeleidingsessies zijn afgestemd op de ontwikkelbehoefte én -potentie van de deelnemer. De sessies zijn gericht op het verzilveren van commerciële kansen die zich op dat moment voordoen.

+ 6 maanden 
+ 12 essentials
+ 24/7 mailbegeleiding 
+ 1x persoonlijk acquisitieplan. Met de deelnemer wordt een strategisch aanvalsplan met heldere doelstellingen gemaakt om binnen een half jaar commerciële doelen te behalen. Deze commerciële doelen worden afgestemd met doelen van de werkgever.
+ 5x één-op-één coaching. De coaching is gericht op het doorlopen van de strategische stappen uit het persoonlijk stappenplan. Ik help deelnemers bij het maken van strategische keuzes, help de voortgang te bewaken, voorzie deelnemers van aanvullende tips en vaardigheden en help ze belemmeringen doorbreken die ze wellicht nog ervaren.

FACTUURGEGEVENS

Door op de knop ‘bestelling afronden’ te klikken ga je akkoord met de aankoop van de Training Succesvol Acquireren en het optionele pluspakket. Je ontvangt per email een factuur voor het aankoopbedrag (=aantal deelnemers x cursusprijs). In die mail word je verzocht om naam en email van de deelnemer(s) door te geven. De deelnemers ontvangen op basis van die gegevens uiterlijk twee weken voor de start van de training een email ter introductie van de training.

WAARDERING

Training
succesvol acquireren

4.5/5

Laurens is een prettige begeleider. Hij weet waar het het over heeft. Hij is niet bevooroordeeld en creëert een veilige omgeving om in te leren.

De combinatie met de begeleiding vind ik heel fijn. Je hebt de mogelijkheid om al vragen te stellen en dieper op de stof in te gaan. Ik vind het prettig dat ik zelf kan aangeven welke onderwerpen ik wil bespreken.

Je krijgt theorie, maar ook concrete en handige tips om mee aan de slag te gaan. Mijn kijk op acquisitie is hierdoor zeker veranderd en ik vind het leuk om hier verder mee aan de slag te gaan in mijn huidige werk.

Gelukt!

Dankjewel voor je aanmelding!

Je ontvangt snel meer info

check behalve je inbox ook je spambox