Ontspannen en zelfverzekerd leads binnen halen

Met deze 3 inzichten kom jij bij die potentiële opdrachtgever aan tafel.

Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om. Lees meer in het privacyreglement

Ik ben Laurens

Toen ik voor het eerst zelf een adviesproduct had ontwikkeld waar ik in gelóófde, was ik trots op mijn werk, maar doodsbenauwd om er mee op pad te gaan. Bang dat niemand mijn overtuiging zou delen. Bang om over te komen als wanhopige stofzuigerverkoper. Bang om te falen.

Na het ontvangen van de eerste ondertekende offerte was ik in de wolken.
Ik mocht aan de slag met iets wat ik helemaal zelf had bedacht, en de opdrachtgever was op voorhand al blij met mijn betrokkenheid.
Champagne! 

Al tijdens het tweede glas champagne maakte ik mij zorgen; kan ik dit nog wel een keer? Eén zwaluw maakt tenslotte nog geen zomer.

Maar al snel verwierf ik jaarlijks consequent voor €450.000,- aan adviesopdrachten en werkten we met zijn vieren aan onwijs toffe opgaven voor een fijne groep opdrachtgevers.

Waarom was ik hier zo bang voor, ooit? 

De allergrootste stap op weg naar commercieel succes is: er aan beginnen. Als je die eerste stap eenmaal hebt gezet, wordt alles makkelijker. Het is een set van vaardigheden. En vaardigheden kun je leren. 

VIDEO: hoe jij ontspannen en zelfverzekerd leads binnen haalt

Door het toepassen van deze praktische inzichten haal jij die leads wél binnen.

Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om. Lees meer in het privacyreglement