WIL JIJ IN JOUW BEDRIJF

COMFORTABELE GROEI? MEER ROBUUSTHEID? MEER OPDRACHTEN? TEVREDEN OPDRACHTGEVERS? MINDER GEDOE VOOR JOU?

VIDEO kijk deze tutorial en maak jouw collega's ook commercieel succesvol. Drie dingen die jij kunt doen zodat zij nieuwe opdrachten binnenhalen.

ERVARINGEN

Training succesvol acquireren

Mijn naam is Laurens Roose

Ik help professionals ontspannen en zelfverzekerd succesvol te worden in acquisitie. Vaardigheid in acquisitie heeft mij twee belangrijke vrijheden gebracht. De vrijheid om te groeien van werknemer naar ondernemer én de vrijheid om mijn eigen werk te kunnen uitkiezen.

Zo vaak heb ik mij verbaasd over het gebrek aan commerciële vaardigheden of een onterecht belemmerende mindset, dat ik daar wat aan wil doen. Commercieel succes is niet het gevolg van een gave, maar van het toepassen van vaardigheden en het aanleren van een mindset. Vaardigheid in commercie biedt een kans op meer vrijheid, zelfstandigheid en rust voor zowel ondernemers als professionals.

Iedere gemotiveerde professional kan in drie maanden de vaardigheden en mindset opdoen die nodig zijn om commercieel succesvol te zijn.

WAARDERING

Training
succesvol acquireren

4.5/5

Laurens is een prettige begeleider. Hij weet waar het het over heeft. Hij is niet bevoordeeld en creëert een veilige omgeving om in te leren.​

De combinatie met de coaching vind ik heel fijn. Iedere week heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en dieper op onderwerpen in te gaan. Ik kan zelf aangeven welke onderwerpen ik wil bespreken.​

Ik heb veel van de training geleerd en het samenwerken met Laurens als plezierig, open en eerlijk ervaren.

VIDEO: zo train je jouw
medewerkers op acquisitie

VIDEO kijk de tutorial en maak jouw collega's ook commercieel succesvol.
Drie dingen waarmee jij er voor zorgt dat jouw collega's nieuwe opdrachten gaan binnenhalen.

Onderdeel van LRAU B.V.

KvK: 65615581

NL856187240B01

Vul hier je gegevens in om de video te bekijken.